Pumpa Upcycle -saippuapussi -outo, mutta kätevä!

Pumpa Upcycle -saippuapussi -outo, mutta kätevä!

maaliskuu 31, 2019 0 By Minni

Ostin vähän hassun tuotteen, saippuapussin TwistBe-verkkokaupasta. Sen tarkoitus oli olla siistimpi säilytyspaikka palasaippualle, joka normaalisti on jo vähäisen käytön jälkeen epäsiistin oloinen. Tuote oli alennuksessa, joten mitään suurta menetystä en kokisi, jos pussi ei olisikaan hyvä, ajattelin.

Nähdessäni pussin se oli hyvin tehdyn oloinen tuote ja omaan silmään jopa tyylikäs, ihana! Myrtilli-verkkokaupan alesta ostettu Nurme-palasaippua sujahti pussiin juuri sopivasti ja ei kun kokeilemaan! Paras kohta tulee tässä: tuote ei ollut vain hyvä säilytyspaikka, vaan ihan älyttömän kätevä apuväline palasaippuan käyttöön. Palasaippua vaahdottui huikean helposti pussin sisällä ja vaahdon sai helposti siirrettyä pesuaineeksi. Toki suoraan pussillakin voisi varmasti pestä, mutta en näe sitä tarpeellisena, koska en yleensäkin pesisi ihoa suoraan saippualla. Pussin avulla ei myöskään liukas saippua luiskahda niin helposti käsistä lattialla, ui ui (tässä tulee mieleen vankilaelokuvat…) Eli jos palasaippuan käyttö tuntuu ärsyttävältä ja sottaiselta, Pumpa Upcycle -pussi voi olla vastaus ongelmiin! Nimen tarkoitusta en ole selvittänyt, enkä tiedä miksi se on niin hoopo, mutta muitakin Pumpa Upcycle -tuotteita löytyy täältä.

Pussissa on kätevä ripustuslenkki ja pintamateriaali, joka auttaa vaahdottamisessa sekä pysyy hyvin kädessä.

Antaisikohan sitä taas uuden mahdollisuuden palasaippuoille suuremmassakin mittakaavassa?