kuka?

Opiskelen tällä hetkellä estenomiksi Laurea-ammattikorkeakoulussa. Muita opintoja ja työkokemusta löytyy maskeerauksesta, parturi-kampaajan työstä ja kosmetiikkamyynnistä, enimmäkseen hiuskosmetiikan puolelta. Pohjakoulutuksenani estenomiopinnoille on ylioppilastutkinto.

Minua kiinnostavat kosmetiikka itsessään, sen raaka-aineet ja koko ulkoinen tuote, ei niinkään kauneudenhoito, kuten muiden tai itsensä laittaminen. Yritän pitää blogia matalalla profiililla eli oman naaman näkyminen pysyy todennäköisesti minimissä, mutta luultavasti joidenkin arvioiden kohdalla on tärkeää olla myös kuvamateriaalia.

Blogin tarkoitus on toki jakaa omaa osaamista ja antaa vinkkejä omiin kokemuksiin pohjautuen, mutta myös tarjota hyvä alusta muullekin kosmetiikkaan liittyvälle asialle kuin puhtaasti kosmetiikan käyttö. Mielelläni tuon myös nykyistä Laurean estenomitutkintoa julki ja kerron opiskeluistani, koska itse etsin tietoa tästä koulutuksesta ennen hakemistani Laureaan. Olisin todennäköisesti hakenut jo vuosia aiemmin, jos olisin ollut silloin tietoinen Laurean koulutuksen luonteesta, jossa yksi iso painotus on kemiassa ja sitä kautta raaka-aineopissa. Aiemmin estenomiopinnot ovat painottuneet liiketalouteen ja markkinointiin, joka ei yksinään olisi ollut mielestäni kiinnostavaa ja tarpeellista. Kannustan kaikkia kosmetiikasta kiinnostuneita hakemaan Laureaan, jos vain kauneusalan teoriapuoli kiinnostaa myös!

Papiljotti.fi on kirjoittajan oma verkkokauppa. Tekstit eivät kuitenkaan koskaan ole markkinoinnillisia, vaan rehellisiä arvioita eri tuotteista. Blogi ei ole verkkokaupan, vaan kirjoittajan henkilökohtainen blogi.